Szolgáltatásaink

vilavu-asztalos-egyedi-butor-1
vilavu-asztalos-egyedi-butor-2
vilavu-asztalos-egyedi-butor-3
vilavu-asztalos-egyedi-butor-4
vilavu-asztalos-egyedi-butor-6
vilavu-asztalos-egyedi-butor-7
vilavu-asztalos-egyedi-butor-8
vilavu-asztalos-egyedi-butor-9
vilavu-asztalos-egyedi-butor-10
vilavu-asztalos-egyedi-butor-11

 

Egyedi asztalosmunkák - ingyenes szolgáltatásokkal felár nélkül

Az egyedi bútorkészítéshez néhány dologra feltétlenül szükség van. Egy profi, nagy tapasztalattal rendelkező asztalos mesterre, korszerű gépekre és – a megrendelő fantáziájára, de legalábbis igényeinek megfogalmazására. A Vilavu, mint a tömörfa bútorok specialistája kész minden ötlet megvalósítására. Gyerekágy, emeletes ágy, egyedi bútor a szülőknek: mi meghallgatjuk, lerajzoljuk, elkészítjük, és már szállítjuk is. De fotó vagy skicc alapján is legyártjuk az áhított bútort. Mindezt két héten belül. Ráadásul szolgáltatásunkkal kiegészített bútor készítés nem kerül többe, mintha bútorát közvetlenül rendelné meg egy asztalostól.

Velünk megspórolható a bútorboltok látogatására fordított idő, a skiccek rajzolgatása, a vég nélküli egyeztetés a mindig elfoglalt, sokszor lassú mesterrel. Van egy ötlete, de nincs hozzá embere vagy ideje? A Vilavu mesterei számára nincsen lehetetlen. Egyedi bútorait rövid határidővel, magas minőségben készítjük el.

Egyedi megrendelés - egyedi bútor igény szerint, gyorsan

A Vilavu gyerekbútor kollekciók egyedi méretben és színben is megrendelhetőek, előzetes egyeztetést követően. A kollekciótól eltérő formavilágú, méretű bútorok gyártását is vállaljuk, amely egyedi árképzéssel és szállítási határidővel jár.

Utángyártás

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megrendelt termékhez, akár évek múlva, színben és anyagában is ugyanolyan kiegészítő bútort vásárolhasson. Minden megrendelést archíválunk, így pontos információval rendelkezünk a bútor típusát, színét, méretét illetően. Természetesen előfordulhat, hogy egy-egy pác vagy textíl már nincs a forgalomban, de ilyen esetekben is mindig megtaláljuk a legjobb megoldást.

Szállítás és bútor összeszerelés

Bútoraink 2 hetes, a textilek, szőnyegek, lámpák 2-4 hetes szállítási határidővel érkeznek.

A megrendelt bútorokat Budapesten belül ingyen kiszállítjuk. Vidéki, illetve készleten lévő bútorok szállítása esetén, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Bútorainkat – kivéve az ágyakat – összeszerelt állapotban szállítjuk. Az ágyakat a helyszínen szereljük és a végleges helyére tesszük. A csomagolóanyagot kollégáink minden esetben elszállítják.

Lakberendezési tanácsadás

Segítünk Önnek otthonosan berendezni lakását! Már néhány apró kiegészítő is megváltoztathatja a szoba hangulatát, melynek kiválasztásában, beszerzésében rendelkezésére állunk. Kérje munkatársaink segítségét komplett tervezési feladatokban is!

 

Összehangolás, helyszíni felmérés

Túl sok elképzelést kell összehangolnia? Bizonytalan a színkombinációkban? Nem tud dönteni, mi lenne a legmegfelelőbb a Vilavu választékából? Egyeztessen időpontot és házhoz visszük mintáinkat ingyenesen, egy alkalommal!

Hírlevél

Kapcsolat

SZÉKHELY - 1026 Budapest, Törökvész lejtő 22.

TELEFON +36 20 965 2204
EMAIL info@vilavu.hu

 

 

Ön jelenlegi helye: