Rólunk

Vilavu – gyerekek, bútorok, design

Vilavu-showroom-1
Vilavu-showroom-2
Vilavu-showroom-3
Vilavu-showroom-4
Vilavu-showroom-5
Vilavu-showroom-6
Vilavu-showroom-7
Vilavu-showroom-8
Vilavu-showroom-9
Vilavu-showroom-10

A Vilavut Bábel Kata keltetette életre 2011-ben, azzal a szándékkal, hogy a tömörfát, a natur viaszolt, vagy pácolt természetes felületeket becsempéssze a gyerekszobák világába, segítséget nyújtson igényes, személyre szabott bútorok tervezésében és egyedi terek kialakításában, melyhez formatervezők által megálmodott lámpák, tapéták, gyerekágyneműk, paplanok, párnák, szőnyegek és függönyök széles választékát ajánlja.

“We love wood – a tömörfába vidéki házunk építésénél szerettem bele. A belőle készült padló, a gyermekjátékok, a bútorok, amelyeket az általam megálmodott ötletek és tervek alapján az asztalosunk elkészített, igazi otthont varázsoltak a házból. Méghozzá a következő száz évre, hiszen a tömörfa bútorok több generációra szólnak. Azután összetalálkoztam egy magyar iparművésszel, aki különleges lámpákat tervezett és gyártott." Így kezdődött.

Az események innentől kezdve aztán meglehetősen gyorsan követték egymást és megszületett a Vilavu ötlete.

Itt nem kész termékek közül kell kiválasztani a vásárlónak az ízléséhez legközelebb álló bútordarabot, hanem a látottak és saját elképzelések alapján ő maga álmodhatja meg. A Vilavu kollekció - Hippi, Világutazó, Klasszikus, Bon-Bon és Tengerész - tömörfa bútordarabjai mellett bármilyen egyedi ötletet megvalósít a Vilavu asztalos csapata, precíz építészeti konszignáció, fotó vagy akár skicc alapján is.  A természetes hatást tükröző, vizesbázisú páccal kezelt, tömörfa bútort, vagy éppen a magasfényű festett darabot aztán két héten belül elkészíti a Vilavu mestere, a boldog tulajdonos pedig viheti haza és nyugodtan eldobhatja a korábban sok felejthetetlen, de nem túl derűs pillanatot okozó imbusz kulcsot.

Az ágyak, komódok, asztalok, szekrények mellé a Vilavuban a bútorok stílusához és természetességéhez illő magyar és holland formatervezők által megálmodott lámpákat, tapétákat, gyermekágyneműket, paplanokat, párnákat, ágyneműhuzatokat, szőnyegeket és textileket is választhatnak a vásárlók. A kínálat folyamatosan bővül a webshopon. Konkrét elképzelés esetén, legyen az tapéta, szőnyeg vagy textil, melyet nem elégített ki a webshopon megtekinthető termékskála, érdemes e-mailen vagy telefonon érdeklődni. Nincs olyan feladat, amivel a Vilavu ne tudna megbírkozni! 

2011. óta a Vilavu átalakult, formálódott ügyfeleinek igényeihez igazodva. Fő szempontja a rugalmasság, bútorgyártásban a gyorsaság, pontosság, hiszen nincs annál rosszabb, mint mikor 6-8 hét alatt sem készül el a várva várt konyha, vagy gyerekszoba bútor. A Vilavu házhoz is megy! Sokan nehezen tudják elképzelni egy épp átalakításra váró szobáról, hogy hogyan fest majd új pompájában. Ezen segíthet a helyszínen, az adott fényviszonyok mellett átlapozott tapétakönyv, vagy az ablakhoz próbált dekor anyag... Az első felmérés, "összehangolás" Budapest területén ingyenes. 

Ismerje meg kínálatunkat!

Hírlevél

Kapcsolat

SZÉKHELY - 1026 Budapest, Törökvész lejtő 22.

TELEFON +36 20 965 2204
EMAIL info@vilavu.hu

 

 

Ön jelenlegi helye: