Kínálatunk

Vilavu-showroom-1
Vilavu-showroom-2
Vilavu-showroom-3
Vilavu-showroom-4
Vilavu-showroom-5
Vilavu-showroom-6
Vilavu-showroom-7
Vilavu-showroom-8
Vilavu-showroom-9
Vilavu-showroom-10

Vilavu kollekció

Kínálatunk alapját saját tervezésű, hazai gyártású tömörfa gyermekbútoraink adják.  Nálunk nemcsak a kész termékek közül tudják kiválasztani a vásárlók az ízlésükhöz legközelebb álló darabot, hanem a látottak és saját igények alapján akár egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. A természetes hatást tükröző, vizesbázisú páccal kezelt, egyedi tömörfa bútort aztán két héten belül elkészíti a Vilavu csapata, a boldog tulajdonos pedig viheti haza és nyugodtan eldobhatja a korábban sok felejthetetlen, de nem túl derűs pillanatot okozó imbusz kulcsot.

Ágyak, komódok, asztalok, szekrények, polcok, ládák és megannyi kisbútor a Klasszikus, Hippi, Bon-bon, Tengerész  és Világutazó kollekcióban. Önnek melyik tetszik?

 

Egy csipetnyi nosztalgia kortárs formatervezőktől – ez jellemzi a holland Light & Living termékeit. A klasszikus, hagyományos vonalat idéző lámpákat egy-egy apró ötlettel varázsolják játékossá és teszik alkalmassá arra, hogy a polgári otthon miliőjébe éppúgy belesimuljanak, mint a vidéki ház atmoszférájába. A Light & Living lámpái izgalmas és inspiráló végeredményei az anyagok, stílusok és felületek keveredésének.

 

 

A különleges matracairól, takaróiról és párnáiról méltán híressé vált, több mint száz éves osztrák cég nem csak ígéri a könnyű álmot, hanem meg is teremti az ahhoz szükséges kellékeket. Természetes anyagokból, kézimunkával készült, prémium minőségű ágyneműit Ausztriában és a határon kívül is jól ismerik és elismerik. A hagyományt és az innovációt kiválóan ötvöző Hefel termékek garanciát jelentenek a testet és a lelket pihentető alváshoz.

 

Túlzás nélkül állítható, hogy amit egy szőnyegből ki lehet hozni, azt a holland Arte Espina kihozza. Kollekcióját látva, szinte tobzódhatunk a színek, minták és ötletek ránk zúduló látványától. Nincsen olyan stílusú lakás, vagy ház, ahová ne lehetne találni egy éppen odaillő Arte Espina szőnyeget. A kézzel tűzött, könnyen tisztítható „láb alá valók” melegséget és puhaságot visznek a szobába.

 

 

Egy fémműves formatervező, aki lámpákat készít: Juhász Ádám dizájner nevét azok az egyedi darabok alapozták meg, amelyek alapjai síkban leképzett formák. A két dimenzióban tervezett, kézi technikával összeállított lámpák, világítótestek három dimenzióban adják vissza igazán azt, amit tervezőjük megálmodott. Az AdamLamp egyedi darabjai mind-mind külön játék a térrel, a fénnyel és a formával.

 

 

                     

A lakás hangulatát meghatározó elemek közül nem lehet eléggé hangsúlyozni a falak szerepét. Egy-egy jól eltalált szín és minta igazán lakályossá varázsolhatja a szobát, a gyerekek számára pedig megteremti a saját kuckó, az önálló mesebirodalom érzését. A VILAVU-nál egy karosszékbe letelepedve, tapétakönyvet lapozgatva válogathat a különböző anyagok és a minták hatalmas választékát kínáló, olyan ismert cégek tapétái között, mint az Esta for Kids, az Eiffinger, a Caselio vagy a Casadeco.

Bőr, szőrme, orvosi báránybőr termékek

Orvosi báránybőrből készült gyapjútakaróval, babakocsis sétákhoz készült bundazsákkal, lábzsákkal, szőrmebéléses autósüléssel, nyakpárnával a leghidegebb időben is puha és meleg helyet készíthetnek a szülők a gyerekeknek manufakturális módszerekkel készült termékeinkből. Több mint harmincöt év tapasztalata, a bőr kiváló ismerete, a mesterség szeretete tükröződik a szintén gyermekeknek készült irhamellényekben, vagy a minden korosztály számára ajánlható báránybőr patchwork szőnyegben.

Hírlevél

Kapcsolat

SZÉKHELY - 1026 Budapest, Törökvész lejtő 22.

TELEFON +36 20 965 2204
EMAIL info@vilavu.hu

 

 

Ön jelenlegi helye: