A Vilavu webshopban vásárolt termékekhez a különböző igényeknek megfelelően többféle fizetési módot is ajánlunk.  A webáruházban megadott árak bruttó fogyasztói árak, szállítási kölség nélkül. A várható szállítási költséget valamennyi termék adatlapján feltüntetjük, valamint a vásárlás során pontos kalkulációt is adunk. Minden termék esetében van lehetőség az ingyenes személyes átvételre budapesti irodánkban és székhelyünkön vagy asztalos műhelyünkben (terméktípustól függően) és bizonyos kosárérték felett ingyenes házhozszállítást biztosítunk (reészletek a Szállítás és az Általános Vásárlási feltételek menüpontban).

Alapvetően Kétféle terméktípust tud megrendelni a Vilavu webshopban - bizonyos termékek megvásárlását legalább 50% előleg megfizetéséhez kötjük.

Normál termékek

A normál szállítási kategóriába tartozó termékek vásárlásakor a fizetés 3 különböző módon történhet:

1. Banki átutalással a Welovewood Kft MKB Banknál vezetett bankszámlájára: MKB 10300002-10544752-49020016)  Fontos, hogy utalásnál a megjegyzésbe megadja nevét/cégnevét és a rendelési azonosítóját, amelyet a megrendelés leadása után a visszaigazoló mailben küldünk el a megadott e-mail címre.

2. A fizetés történhet online PayPal szolgáltatással. A PayPal több mint 103 országban működő biztonságos fizetési hálózat. A PayPal fizetési rendszerrel biztonságosan, közvetítők nélkül vásárolhat az interneten. A PayPal tulajdonképpen egy Internetes számlaszolgáltatás. Itt a vásárlók pénzt tölthetnek fel, és innen utalják el a vásárolni kívánt termék, vagy szolgáltatás ellenértékét. A vásárló számára azért biztonságos, mert így nem kell megadnia minden vásárlásnál a bankkártyájának adatait. Az eladó is nyithat számlát, így a vevő ide utalhatja a vételárat, a pénzt utána a vállalkozás átvezetheti a saját számlájára.
+ információk a PayPal fizetésről

3. Végül pedig a fizetés történhet  utánvéttel készpénzzel a futárszolgálatnak. Ez a lehetőség csak olyan esetben érvényes, ha a terméket a futárszolgálat és nem pedig a bútorszállító szállítja. Ezt a termék adatlapon egy- illetve két pöttyös autóval jelöljük.

Előleges termékek

A megrendelésre készülő, vagy megrendelésre érkező termékek vásárlásakor a megrendelést legalább 50%  előleg fizetése esetén érvényesítjük. Előleg fizetés esetén a megrendelés visszaigazoló e-mailjében DÍJBEKÉRŐT küldünk. A megrendelt áru előlegeként kifizetett összegnek bankszámlánkra való beérkezése vagy személyes befizetés után -attól függően, hogy milyen fizetési módot választott - az összeg beérkezésének bizonylatául előlegszámlát állítunk ki a megadott számlázási címre. Az előlegszámla összegét a végszámlából automatikusan levonjuk, az eredeti számlákat futárral, bútorszállítóval küldjük, illetve a bútor személyes átvétele esetén átadjuk. Ha másként nem jelzi nekünk, az előleg kifizetéséről a számlát a végszámlával együtt adjuk át. Az előleg összegének megérkezéséről státusz e-mail üzenetben értesítjük. Regisztrált felhasználóként a fiókjában is tudja követni a rendelési státuszának változását. A hátralék összegét ugyanazzal a fizetési móddal rendezheti, amit előleg kifizetésre választott. A végszámla kiegyenlítésének gyorsabb teljesítése érdekében e-mailen másolati példányt küldünk.

 

Lehetőség van a rendeléskor a teljes összeg kifizetésére is, ezt megteheti a következő módokon:

  • Banki átutalással a Welovewood Kft MKB Banknál vezetett bankszámlájára: MKB 10300002-10544752-49020016). Fontos, hogy utalásnál a megjegyzésbe megadja nevét/cégnevét és a rendelési azonosítóját, amelyet a megrendelés leadása után a visszaigazoló mailben küldünk el a megadott e-mail címre.
  •  PayPal-on keresztül.


Ha az 50% előleg és a hátralék fizetését választja, akkor ezt megteheti:

  •  Banki átutalással a Welovewood Kft MKB Banknál vezetett bankszámlájára: MKB 10300002-10544752-49020016.  Fontos, hogy utalásnál a megjegyzésbe megadja nevét/cégnevét és a rendelési azonosítóját, amelyet a megrendelés leadása után a visszaigazoló mailben küldünk el a megadott e-mail címre.
  • Ha normál és előleges terméket egyaránt tesz a kosarába, akkor az előleg összege a teljes kosárérték 50%-a lesz!

 
 

Hírlevél

Kapcsolat

SZÉKHELY - 1026 Budapest, Törökvész lejtő 22.

TELEFON +36 20 965 2204
EMAIL info@vilavu.hu

 

 

Ön jelenlegi helye: